GET BIG DISCOUNT NOW - FREE SHIPPING ON ALL ORDER!

Contact Us

onze informatie

1: Welkom op onze Canana Goose Online Store & gratis verzending!

2: We hebben de belofte aan u: een goede kwaliteit + snel verschepend + enthusiasttc service = 100% tevredenheid.

onze doelstellingen
Een tevreden klant is absoluut noodzakelijk voor ons. We weten dat mensen die houden van designer goederen altijd de nieuwste stijlen en heetste op de online winkel willen. Vaak krijgen we onze nieuwe items, zelfs voordat ze worden vrijgegeven voor het publiek. Alle foto's op onze site zijn echte producten, ziet u. Wij weten dat u wilt precies weten wat je krijgt als je een bestelling plaatst, hebben we onze fotograaf foto's nemen van elk nieuw product voordat het te koop wordt aangeboden op onze website. Om klanten op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwe items te bewaren. We voegen regelmatig op onze site, dus je moet regelmatig terug te komen.

onze garantie
Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van ons papier is van hoge kwaliteit, onderzoeken we elk item net voordat ze worden verzonden naar de klant. Wij hebben de capaciteit en technische expertise om ervoor te zorgen dat al onze klanten echte artikel en niet duur krijgen bij het kopen van ons. Al onze producten zijn elegant en authentiek. En we zijn trots op onze klantenservice en altijd garanderen uw volledige tevredenheid. Goed artikel kan je een goede stemming en ook kunnen verbeteren temperament. Onze oprechte verlangens bouwt een gewone, maar niet zwaar op de hand het leven voor je.

Veilig en vertrouwd winkelen
Uw vertrouwelijke informatie blijft alleen dat - vertrouwelijk. Wij garanderen dat uw persoonlijke gegevens nooit zullen worden gedistribueerd of verkocht, zodat u kunt winkelen met een betere gemoedsrust. Elke credit card transactie wordt met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid en voor het gemak.

Contactinformatie
* verplicht veld

*
*
Terug

Web Analytics Made Easy - StatCounter